Search
Emri i Shoqatës Viti i themelimit Shteti E-mail adresa  
Lidhja shqiptare ne Kroaci 1990 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #49
Zajednica Albanaca grada Zagreba i zagrebacke zupanije 2008 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #48
Keshilli i pakices kombtare shqiptare i qytetit te Zagrebit 2013 Croatia vjec.alb.manjine.zagreb@zg.t-com.hr View #47
Shoqata rinore e prefektures se Zares 2012 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #46
Bashkija shqiptare e prefektures se Zares ne Kroaci 1990 Croatia udrugaalbanaca@gemail.com View #45
Shoqata shqiptare "Mbretresha Teuta" 1990 Croatia shenidabilalli@gemail.com View #44
Unija Albanaca u Republici Hrvatskoj 1990 Croatia unija.predsjednik@gemail.com View #38
Shoqata e shqipëtareve mbrojtës të Kroacisë në luftën ardhetare 1990 Croatia unija.predsjednik@gemail.com View #37
SHKA "Shkendija" 1958 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #36
Unioni shqiptar ne Kroaci 1990 Croatia zajednica.alb.pgz@gemail.com View #35
Faqja 1 di 3
©2018 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.