Search
Emërtimi i biznesit Shteti ku vepron biznesi Veprimtaria e biznesit E-mail adresa Web faqja  
Kosova Air UG Germany Agjension kosova.air@gmx.de View #25
smartycom Switzerland Distribution me Produkte Telekomit dhe IT info@smartycom.ch http://smartycom.ch/ View #7
©2018 Ministria e Diapsorës dhe Investimeve Strategjike. Hartmini i Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës

Please publish modules in offcanvas position.